Kövesse élőben a szlovák rendszámos, rokkantigazolványos, mattfekete Bentleyt!

2013 július 15., hétfő 12:51

Akkora szerencsénk van, hogy ismét szerkesztőségünk előtt parkol a szlovák rendszámos mattfekete Bentley, ami megannyi feledhetetlen percet szerzett már a 444 olvasóinak.

Botos operatőr már órákkal ezelőtt kitelepült az ablakba, és klasszikus megfigyelőmunkát végez:

les1

Egy olvasónknak jobb ötlete támadt: miért nem közvetítjük élőben a szabálytalan parkolást? Tényleg, miért nem?

A titokzatos Bentley legalább fél 1 óta áll a Margit körúti Budapest Bank-fiók előtt, azóta csak járőkelők bámulják meg, a tulajdonosnak, sofőrnek nyoma sincs. Mozgássérült igazolványnak ezúttal nem láttuk nyomát az autóban.

A Város Szíve blog július 1-én írt a mattfekete, 60 milliós autóról, amit az elmúlt egy évben láttak már a Falk Miksa utca és a Móricz Zsigmond tér környékén is szabálytalanul parkolni. A blog Facebook-oldalán másnap meg is jelent egy Jean Gaultier álnevű kommentelő, aki azt állította, hogy az övé az autó, és hogy beteg szüleit szállítja vele. „A jövben minden tőlem telhetőt megteszek a korret parkolás érdekében. Egész életemben hittem és harcoltam a demokráciáért” - írta akkor az állítólagos tulajdonos.

Képünkön Bede Márton, a Balaton Sound sztárja látható az ominózus gépjármű körül.

bede

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt