Szilvalekvárral és étolajjal indul a Sólyom

gazdaság
2013 augusztus 26., 10:01

solyomair

A repüléssel még akadnak nehézségei a barkácslégitársaságnak, de azért a cég elkezdte építeni a portfólióját, és mától az üzletek polcain megtalálható lesz szilvalekvárjuk, étolajuk és lisztjük is.

A cég üzletrészt vásárolt a Sales One Kft-ben, céljuk pedig a prémiumkategóriás magyar termékek terjesztése. De ez nem jelenti majd azt, hogy ezek automatikusan fel is kerülnek majd a fedélzetre.

A cél a hazai mikro-, kis és középvállalatok felkarolása, meg persze az egész magyar gazdaság fellendítése.

A rejtélyes körülmények között elinduló légitársaság szeptember végéig charter-repülésekkel készül, október elején pedig elindul majd első menetrend szerinti járatuk, azt még nem sejteni, hogy hova. Év végére 36 helyre terveznek repülni, 12 géppel, meg persze folyamatos bővítéssel számolnak.

Borzasztó kíváncsiak vagyunk, hogy ebből mi lesz.  (via Világgazdaság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt