Ennél bunkóbb ma már nem lesz

Megígérjük, nem fogunk beszállni fürdőskurvakontesztbe, nem lesz hetene durvulakampány-glossza. De itt egy jelentős parasztságrekordot sikerült fölállítani.

Egy hete tízerel a Maszop szombathelyi szerve és pártsajtaja, hogy jön-jön-jön a nagy drogosleleplezés!

És itt van: a videón egy fölismerhetetlen ember, fölismerhetetlen dolgot művel, ami kétségtelenül úgy néz ki, mintha rutinosan kólázna. Vagy katizna. Vagy szpídezne. Vagy valami. Aki járt már a Coronita környékén vasárnap reggel, az fölismerheti a jellegzetes mozdulatsort. (És azt hallották már, hogy Vizo újra munkába állt?)

drog_cimlap_jo

A szoci kampánykövetkeztetés: az alpolgármester drogfüggő, monnyon le. A szemforgató bunkója még azt is hozzáteszi, valami egészen kíméletlenül ostoba szövegben, hogy őt ezért nem bélyegeznék meg. Na, most kapjatok a fejetekhez, taplók! Akkor mi az úristent csináltatok, ha nem megbélyegeztetek? Mi a fasz közötök van hozzá? Most tényleg vegyük végig, hogy magánügy, hogy egészségi probléma, hogy satöbbi?

Erre majd jön, hogy az érv, hogy hát a Fidesz szokott drogosozni (szokott, az is gusztustalan), és hipokrita drogügyekben (így van) meg különben is. Elmútnyócév. És a Gyurcsány meg szemeket lövetett ki, és ötvenhatban hol voltatok, és ki pakolta föl a zsidókat a vonatra 44-ben.

Helyben vagyunk.

A bunkóságnak olyan kancsendzöngájára sikerült felhágni oxigénmaszk nélkül, ahová még a  leglelazultabb Szanyi Tibor a vakkomondoros Balogh serpába kapaszkodva sem merészkedne. Lázáry Viktornak van igaza: ezekhez a csávókhoz kemény cucc kell. (Ad notam: Miért a kokain? Megvannak okaim.)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.