Megáldatott a hercegi bölcső, aminek angyalok adták meg a méreteit

KULTÚRA
2013 szeptember 27., 18:13

Amit még megtudtunk Rostás Árpádtól:

  • Jelenleg Sissy királynő szekrényét és Horthy Miklós hagyatékát restaurálja. Az Európai Uniónak készít egy meglepetést, ami hathatósan hozzá fog járulni a világbékéhez.
  • Nem bánja, hogy visszaadta a Prima Primissima díjat. Nem tartja magát rá méltónak.
  • Október 5-én többekkel együtt invesztitúra keretén belül lovaggá ütik őt is, így ő lesz a rend első cigány származású lovagja.
  • Nem okoz zűrzavart, hogy katolikus misén áldották meg az anglikán herceg bölcsőjét, ugyanis a misét mondató Szent Lázár lovagrend ökumenikus.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.