Baján hangosbeszélőből szól a "ne féljetek Bajnaitól, Gyurcsánytól és Mesterházytól"

POLITIKA
2013 október 04., 17:52
comments 18

Szuper lehet a hangulat abban a körzetben, ahol kampánycsendsértés miatt megsemmisítették az eredményt, ezért jövő vasárnap újra szavaznak.

A 450 fős szavazókörben nem csak aktivisták kezdték meg a családlátogatást, hanem egy hangosbeszélős furgont is bevezetettek Fidesz-jelölt mellett. A Kovács Csaba plakátjával díszített autóból sugárzott felvétel folyamatosan szólítják fel a helyieket, hogy vegyenek részt a választáson, ne féljenek Bajnaitól, Gyurcsánytól, Mesterházytól, írja az Index, ahol videó is látható az autóról.

És még hátra van a teljes jövő hét, amikor az ellenzék nagyágyúi is minden bizonnyal a helyszínre látogatnak, a Fidesz pedig jó eséllyel rákapcsol majd.

A helyieket szeretnénk együttérzésünkről biztosítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt