Baján hangosbeszélőből szól a "ne féljetek Bajnaitól, Gyurcsánytól és Mesterházytól"

POLITIKA
2013 október 04., 17:52

Szuper lehet a hangulat abban a körzetben, ahol kampánycsendsértés miatt megsemmisítették az eredményt, ezért jövő vasárnap újra szavaznak.

A 450 fős szavazókörben nem csak aktivisták kezdték meg a családlátogatást, hanem egy hangosbeszélős furgont is bevezetettek Fidesz-jelölt mellett. A Kovács Csaba plakátjával díszített autóból sugárzott felvétel folyamatosan szólítják fel a helyieket, hogy vegyenek részt a választáson, ne féljenek Bajnaitól, Gyurcsánytól, Mesterházytól, írja az Index, ahol videó is látható az autóról.

És még hátra van a teljes jövő hét, amikor az ellenzék nagyágyúi is minden bizonnyal a helyszínre látogatnak, a Fidesz pedig jó eséllyel rákapcsol majd.

A helyieket szeretnénk együttérzésünkről biztosítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.