Mi van George W. Bush-sal?

életmód
2013 november 3., 21:29

Mióta a 43. elnök öt éve leköszönt, szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és visszavonult a texasi rezidenciájára, ahol grillezni és golfozni szokott.

Bár néhányszor felszólalt bevándorlásügyi kérdésekben vagy Amerika és Irán viszonyával kapcsolatban, illetve aggasztja a Tea Party megerősödése, Bush nem sok vizet zavart, a közbeszédben sem nagyon volt róla szó, sokkal inkább egyik elődjéről, aki az apja.

Az ifjabbik Bush (a.k.a. „a texasi Medgyessy”) megítélése sokat javult a nagy csöndnek hála, nyolc éve nem volt ilyen népszerű: a Gallup szerint az amerikaiak 49 százaléka bírja, és 46 százalékuk nem.

george w bush

A Halloweent egyébként unokájával töltötte (a kislány asztronautának öltözött), nemrég pedig Afrikában járt (a rákellenes harc jegyében).

Bush reméli, hogy megfestheti annak a 19 külföldi elnöknek és miniszterelnöknek a portréját, akikkel a Fehér Házban töltött ideje alatt dolgozott. Tényleg aktív festő, ezt a hobbit Sir Winston Churchill után a hivatali idejében sajátította el. (Gawker)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt