Alig van viccesebb, mint amikor a szélsőjobbos fehér férfi élő adásban találkozik a DNS-tesztjének eredményével

2013 november 12., kedd 8:54

Az Egyesült Államokban a Trisha Show vendége volt a gyűlöletbűncselekmények elkövetése miatt korábban börtönben is járt amerikai szélsőjobboldali vezető, Craig Cobb. A 62 éves Cobb arról lett igazán ismert, hogy egy észak dakotai kisvárost teljesen fehér településsé akart változtatni.

A műsor előtt elkészítették Cobb DNS-tesztjét, és adás közben ismertették az eredményét. E szerint a férfi DNS-állományának 86 százaléka európai ősöktől származik, 14 százalék viszont fekete-afrikai eredetre vezethető vissza.

Egy lecsúszott brofist

A szélsőjobboldali férfi láthatólag zavarban volt, de próbált úgy csinálni, mintha mindez rendben lenne. Szerinte az eredmény hibahatáron belül van, majd pedig a DNS-vizsgálat tudományos hitelességét kezdte el megkérdőjelezni.

Mint mondta, abban bízott, hogy tudományos alapokon fog állni az eljárás, ehelyett viszont értékelhetetlen módszerekkel találkozott, amivel a műsor készítői csak sokkolni akartak. (via Daily Mail)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt