Vadai Ágnes megvédte Selmeczi Gabriellát

POLITIKA
2013 november 18., 12:16

"Selmeczi Gabriellát kócosfogú rémségnek nevezni pont akkora tahóság, mint engem lekövérezni."

Így állt ki Vadai Ágnes fideszes ellenfele mellett, akit Kéri László politológus alázott le egy jászapáti fórumon.

Vadai Ágnes és több ellenzéki nő, körülbelül 50-en tüntettek a Képviselői Irodaház előtt. A feleségét laposra verő Balogh Józsefet szólították fel, hogy távozzon a közéletből, a Parlamentből és mondjon le polgármesteri székéről is. A monoklis ellenzékiek az ellen is tiltakoznak, hogy Kövér László házelnök 130-130 ezer forintos büntetést javasol Vadai Ágnesre és Szűcs Erikára, akik múlt kedden Balogh József ellen tiltakoztak a parlamenti ülésteremben.

dk_tuntets_2

 

dk_tuntets_4

 

dk_tuntets_3

 

dk_tuntets_1

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.