Eltűnt a debreceni Tóth Árpád Gimnázium volt igazgatója

bűnügy
2013 november 19., 13:20

szilagyiszabolcs

Szilágyi Szabolcsot utoljára november 18-án, reggel háromnegyed hétkor látták a debreceni Csapó utcában. Szilágyi keresésére először a Facebookon szerveztek önkénteseket, de délután már a rendőrség is bekapcsolódott az eltűnt keresésébe.

Szilágyi 42 éves, kb. 185 centi magas, rövid, sötétszőke vagy világosbarna hajú, borostás. Szeme zöldesszürke, arca jobboldalán anyajegye van.

Eltűnésekor rövid, sportos, sötétkék, kapucni nélküli kabátot viselt. Aki tud róla valamit, hívja a rendőrséget a 30/8661704-es számon vagy ha névtelen kíván maradni, jelentkezzen a telefontanú vonalán: 80/555111.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.