Sörétes puskával tartotta sakkban barátnőjét George Zimmerman

bűnügy
2013 november 19., 08:59
photo_camera Joe Burbank-Pool/Getty Images

Letartóztatták és megvádolták George Zimmermant, a floridai polgárőrt, aki tavaly februárban agyonlőtt a fegyvertelen fekete kamaszt, Trayvon Martint, de a bíróság felmentette a gyilkossági vádak alól. Zimmermant most barátnője jelentette fel, mert állítása szerint sörétes puskával fenyegette, összetörte egy asztalát és kikergette a házából (a nőjéből, nem Zimmermanéból).

Zimmermannak nem ez az első családon belüli erőszakos esete. Nem sokkal azután, hogy felmentették a Martin-gyilkosság ügyében, neje Shelley benyújtotta a válókeresetet. Ezután Zimmerman, neje és apósa vitába keveredett. A nő riasztotta a rendőröket is, de végül nem emelt vádat. A nő elmondásán kívül pedig nem volt más bizonyíték, mert Zimmerman összetörte a tabletet, amivel a neje rögzítette a történteket. (Via The Wire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.