A Fidesz és az MSZP csak azért versenyez, hogy melyikük szolgálja ki a maffiát

POLITIKA
2013 november 21., 10:16

Tisztesség és Emberség Szövetsége néven alapított új szervezetet a Fideszből idén kilépett Ángyán József. A szervezetből a tervek szerint nem lesz sem párt, sem választási szövetség.

photo_camera A hvg.hu videójából

A mozgalom alapítói között van az Élőlánc szövetség is. A zászlóbontáson ott volt többek között Horváth András volt adóellenőr, és a szekszárdi trafikügyeket nyilvánosságra hozó volt fideszes Hadházy Ákos is. Ángyán szerint bátorítani akarják, hogy a hasonló emberek előálljanak a történeteikkel.

Ángyán szerint a Fidesz és az MSZP valójában csak azért versenyeznek, hogy éppen melyikük szolgálja ki ugyanazt a maffiát.

"Ez nem kormánykritika, ez rendszerkritika"

- mondta Ángyán, aki szerint a szövetség célja többek között az, hogy bemutassa azokat a "jogi nagykapukat", amelyeken keresztül ez a maffia működik. "

"Tűrhetetlen, ami ebben az országban folyik, meg kell állítani az adókassza kirablását és a földek elosztásán keresztül érvényesülő új dinasztiaépítést, amely a rendszerváltás óta zajlik"

- mondta Ángyán.

(hvg.hu, index, teljes videó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.