18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Az év hülye fétise az össze nem érő combok

életmód
2013 november 23., 18:01
comments 9
  • Kedves olvasó, kérem, álljon fel egy pillanatra, és zárja össze a két lábát.
  • Mit tapasztal, összeérnek a combjai?
  • Ugye igen?

MAGA DISZNÓ!

Elnézést, kicsit elragadtattam magam, de az a helyzet, hogy nagyjából mégiscsak valamit ilyesmit gondolnak önről az év hülye fétisének, a thigh gapnek a rajongói.

photo_camera via

Erre még magyar szó sincs igazán, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a gyakori kérdések felhasználói is gondban vannak ezzel:

szerp

Szóval a lényeg az, hogy olyan, elsősorban női lábakról van szó, amelyek combjai nem érnek össze. Igen, ehhez eléggé vékonynak kell lenni. Nagyon vékonynak.

A tumblrt-t az év első felében árasztotta el a thigh gap-őrület, és persze magyarázhattak arról sokan értelmesen, hogy

hello, ennek semmi köze ahhoz, ki mit tesz meg a szépségért, egyszerű genetika, hogy kinek ér össze a combja, és kinek nem

ettől még a dolog eléggé terjedt. A thigh gap első hullámában a Wire magazin elemzése szerint viszont nem volt semmi szexuális, ezek sokkal inkább a szokásos artisztikus-uncsi divatfotók voltak.

photo_camera via

AZTÁN JÖTT A PATRIARCHÁLIS ELNYOMÁS

és a kezébe vette az ügyet. Férfiinterpretációban mindez már #boxgap volt, ami még az előzőnél is kevésbé lefordítható, de a megoldás kulcsa az, hogy a box a női nemiszerv szlengmegfelelője. És jöttek azok a képek, amik ugyanúgy a comb közötti űrről szóltak, de már egyáltalán nem művészkedős, hanem kifejezetten CKM-poszter-jellegű kontextusban - folytatódik a jelenség elemzése.

photo_camera via

Ebből most elég erős válogatások vannak.

A lényeg persze az egészben az, hogy innen is szeretnénk üzenni, hogy senki se gyötörje magát azért, hogy ilyen combrést varázsoljon magának. (Amivel sajnos sokan próbálkoznak.) Akinek nem ilyen a testalkata, az akár csontvázzá is aszalhatja magát, akkor is össze fog érni az a két fránya láb. És annyira azért nem SEXY ez a jelenség, hogy megérje ezért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.