A diplomája is kamu a magyar zöldhatóság főigazgatójának

POLITIKA
2013 december 07., 15:43
comments 27

Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség, azaz a legmagasabb szintű magyar zöldhatóság főigazgatójának papírjával először az volt a probléma, hogy az életrajzában megjelölt kar és szak nem létezett az egyetemen, amin a kormánytisztviselő állítása szerint végzett. Utána nem emlékezett, hogy mikor és mit végzett.

tolnaine_hazug_kutya

Ezek után Jávor Benedek, a PM parlamenti képviselője rákérdezett az Óbudai Egyetemnél, hogy mégis mi a helyzet ezzel a papírral.  A vitatott diplomát kiadó Kandó Kálmán Műszaki Főiskola jogutódjaként működő egyetem válaszában azt írja, hogy a főigazgató önéletrajzában szereplő diploma nem létezik.

 

Óbudai_válasz_jav

Alább olvashat az önéletrajz egyéb fiktív elemeiről:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.