A TEK 110 millióért segített a gáton

Terrorizmus
2013 december 07., 09:30
comments 5

Az átlátszó.hu írta meg, hogy a mennyibe is került a Terrorelhárítási Központ segítsége az árvízi védekezésben. A TEK szerint emberei 20 000 órát töltöttek a gátakon.

A 110 millió forint így oszlik el:

  • 85 milliót tett ki a napi szolgálatteljesítési idő
  • 23 millió járulék
  • 4,5 millió élelmiszerköltség
  • 5,5 millió gépjárműhasználat
  • 2 millió munkaruha, gyógyszer, védelmi anyagok

A 20 000 munkaóra hibázik, figyelmeztet az Átlátszó, mert ha 250 TEK-dolgozó egy héten át napi nyolc óra munkával teljesített annyit, hogy a pluszmunka húszezer órát ad ki, akkor mindenkinek napi 19,5 órát kellett lapátolnia. Órabérben ez 6000 forintot jelent.

A TEK válasza szerint tíz napot számoltak el, június 4-14 között. Az első híradás arrl, hogy a TEK   szerepet vállalt az árvízi védekezésben, június 7-én született.

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.