https://444.hu/assets/domokos2.png

Van, akinek minden pillanatát érdemes megörökíteni

POLITIKA
2014 január 29., 21:51
comments 20

Egy olyan kvalitásokkal rendelkező politikusnak, mit politikusnak, politikai ÓRIÁSNAK, mint Domokos László tényleg oda kell figyelni minden szavára. Minden pillantására. Hát ha most nem gondoskodnak forrásanyagból, akkor miből fognak dolgozni a történészek, akik Domokos munkásságát akarják majd feltárni. Mert lesznek ilyenek, az tuti.

Szóval ezek járhattak az Állami Számvevőszék elnökének a fejében, vagy valakijében, aki neki dolgozik. És ebben a szellemben született valamikor a domokoslaszlo.com, aminek az az alcíme (nem viccelek, tényleg ez), hogy

Domokos László Hírportál.

Ez egy olyan hírportál, ahol tényleg MINDEN fent van, ami Domokos Lászlóval történik. Csak hírből kb. 800 darab. 150 elemes videógaléria. Hasonló méretű fotógaléria. Olyan holmikkal, mint a

Domokos László körbejárta a Csabagyöngye Kulturális Központot

című összeállítás.

Nézzék ezeket a fotókat, az Isten szerelmére!

Domokos László looking at plants

Tehát egy ilyen oldal, az nem két fillér. De nekünk (és biztos vagyok benne, hogy itt most sok állampolgár nevében írhatom ezt), ez minden pénzt megér.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt