https://444.hu/assets/PARLAMENT_9.jpg

Úgy szavazták meg a paksi bővítést, hogy Orbán ott sem volt

POLITIKA
2014 február 06., 11:45

Hiába vijjogtak az LMP-sek, csütörtökön név szerinti szavazáson megszavazta a magyar parlament a paksi atomerőmű orosz hitelből tervezett bővítését.

Ők nem voltak jelen a paksi bővítésről tartott név szerinti szavazáson:

  • Orbán Viktor
  • Lázár János
  • Navracsics Tibor
  • Varga Mihály
  • Semjén Zsolt
  • Gyurcsány Ferenc
  • Mesterházy Attila

Plankó Gergő jelenti a parlamentből, hogy a jobbikos képviselők közül csak Gaudi-Nagy Tamás szavazott nemmel, Nyikos László  és a Magyar Hajnal-os Lenhardt Balázs tartózkodott.

A PM-es Karácsony Gergely a "nem leszünk gyarmat" felkiáltással nyomta be a nem gombot.

Amikor a távollévő Orbán Viktorra került a sor, az ellenzék bekiabált:

Hol a miniszterelnök?

Mire a fideszesek visszakiabáltak:

Dolgozik!

Na és hogy mit dolgozott? Nem fogják elhinni: a szegedi szuperlézer alapkövét tette le éppen.

Részlet a miniszterelnök mai programjából:

A szegedi lézeres kutatóközpont, az ELI-ALPS épületének ünnepélyes alapkőletétele. Köszöntőt mond Orbán Viktor miniszterelnök és Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. Zárszót mond Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.