Simon Gábor új vagyonnyilatkozatot adott be, de abból is kihagyta a 240 milliót

POLITIKA
2014 február 10., 10:26

Új vagyonnyilatkozatot nyújtott be hétfőn a mentelmi joga felfüggesztéséről tárgyaló országgyűlési bizottságnak Simon Gábor, az MSZP volt alelnöke, aki a múlt héten kényszerült lemondani párttagságáról és parlamenti képviselőségéről.

Simon 240 millió forintot helyezett el egy osztrák bankban, de az összeget nem tüntette fel vagyonbevallásában.

Az újban sem. Rubovszky György, a mentelmi bizottság kereszténydemokrata elnöke szerint Simon ezt azzal indokolta, hogy nincs olyan rovat a vagyonnyilatkozatban, ahol feltüntethetné az összeget. És mert nem is tüntette fel, meg sem magyarázta, hogy honnan van a pénz. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.