Visszaemlékezésekkel indít Orbán az Instagramon

POLITIKA
2014 február 12., 13:01

A VS.hu nemrég jelentette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb kommunikációs csatornán igyekszik elérni választóit: hamarosan élesíti Instagram-oldalát. Az Instagram modern, napjainkban egyre népszerűbb mobilalkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók megoszthatják egymással fotóikat.

A miniszterelnöki Instagram már élesedett is, ráadásul meglepően nosztalgikus hangulatban. Szerepelnek rajta képek a miniszterelnök korai politikai karrierjének idejéből, valamint Orbán Viktor és Áder János köztársasági elnök régi emlékeiből is.

orban

orban 2

Van olyan kép is, ahol Orbán még barátnak tekintette az Európai Uniót.

És olyan is, ahol feleségével szavaztak a választásokon. A miniszterelnök kezdi megtalálni hangját a népszerű közösségi oldalon.

Ahogy a VS.hu is írta, "a kormánypárt láthatóan új kommunikációs felületeket és formákat keres a hagyományos csatornák mellett. Pár hete Rogán Antal próbálkozott rövid videóüzenetekkel, elképzelhető, hogy ennek sikerén buzdult fel a Fidesz kampánystábja."

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.