Így szárad ki Kalifornia

időjárás
2014 február 28., 12:49
comments 34

Év eleje óta szátazságriadó van Kaliforniában, ami történetének legszárazabb éveit éli. Kalifornia vízügyi hivatala szerint akkora a szárazság, hogy az állam nem fogja tudni biztosítani az elegendő vizet.

oroville

A vízügyi hivatal képeiből a Business Insider készített összeállítást. Ugyan az ellentétpárok nem minden esetben teljesen pontosak, mert különböző hónapokat hasonlítanak össze, összességében mégis jól érzékeltetik, miért lenne nagy szükés esőre az államban.

folsom1 (1)

folsom3

oroville-bidwell1 oroville-bidwell4 oroville-enterprise2 oroville-green2 (1)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.