Most végre vásárolhat nagymagyar sámánpalotát Pécs mellett félmilliárd forintért

életmód
2014 március 02., 13:05

papplajos

A nemzet szívsebésze, Papp Lajos bocsátotta áruba az 500 négyzetméteres ingatlant, amit még ő építettet magának 2002-ben.

Mecsek-oldali, belváros közeli, egyedi stílusban 2002-ben épült háromszintes, hétszobás, 490 nm-es családi ház különleges megoldásokkal, öt fürdőszobával, kör-, örök panorámával, medencével, többszintes öntözőrendszerrel ellátott 2880 nm kerttel eladó.

- áll a hirdetésben.

A sámán/professzor a Borsonline-nak mesélte el, hogy sosem akart ugyan házat építeni, de annyira megtetszett neki a telek, hogy végül mégis. VIszont már semmi időt nem tölt Pécsen, ezért inkább eladná. 440 millióért már lehet is vinni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.