A saját otthonodban sem hagy békén a nyomorult politika? Nyerj helyette wellness-hétvégét!

14!
2014 március 25., 16:52
comments 9

Marcona politikusok üzenik a fridzsideredből, hogy keress egy gerendát és egy erős kötelet?

app1

Nálatok sem képes senki összehozni egy rendes horogkeresztet?

app2

Töltsd le a 14!-et, a 444 választási appját, aztán töltsd fel azt, ami téged idegesít a legjobban a mindenhova befurakodó magyar politikából! Az április 6-i választások után a 444 szakemberei kiválasztják a legvérlázítóbb pályaművet, amelynek beküldője egy négycsillagos magyarországi szállodában tölthet el egy wellness-hétvégét*, hogy végre kipihenhesse a kampány fáradalmait.

*A nyertes a választható szállodákról és az igénybevétel időpontjáról és módjáról voucherének birtokában a szallodak.hu ügyfélszolgálattal egyeztethet majd. A pályázaton csak azok vehetnek részt, akik feltöltéskor nem az anonim opciót választják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.