Rogánné férje alpolgármesterének nejével osztozik a Pasa parki lakásán

POLITIKA
2014 március 28., 18:49

Szerdán Rogán Antal váratlan ingatlangyarapodásának apropóján már írtam róla, hogy nejének, Rogán Gaál Cecília Ágnesnek is van tulajdona. A birtokomba került tulajdoni lap alapján Rogánné egy 141 négyzetméteres lakás résztulajdonosa 52/100 tulajdoni hányadban.

A társtulajdonosa Deák Annamária. Hogy ki ő?

A Facebook graphsearche alapján Rogán Gaál Cecíliának egyetlen Deák Annamária nevű barátja van - és azt azért feltételezhetjük, hogy akivel közös lakása van, az a barátja is. Deák nyilvánosan is elérhető fotói között pedig ez a kedves családi kép is látható, amin férjével és kislányával a szigligeti strandon pózol.

deakannamaria_p

A férje nem más, mint Puskás András. Aki nem más, mint a Belváros-Lipótváros egyik alpolgármestere, vagyis Rogán Antal helyettese.

A Deák és Rogán Gaál közös tulajdonában lévő, 141 négyzetméteres lakás értéke 84 millió forint, a tulajdoni lap alapján 30 milliós jelzálog van bejegyezve rá.

Rogán és neje vagyongyarapodása miatt Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke pénteken vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett. Arra kíváncsi, hogy miből lett elég pénze Rogánéknak másfél, összesen 220 négyzetméternyi lakásra a Pasa parkban, illetve hogy vannak-e más, eltitkolt vagyontárgyai is. Rogán ugyanis a tulajdoni lap alapján száz százalékban saját tulajdonú lakását is úgy tüntette fel vagyonbevallásában március 21-ig, mintha az csak felerészben volna az övé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.