Rogánné férje alpolgármesterének nejével osztozik a Pasa parki lakásán

POLITIKA
2014 március 28., 18:49
comments 23

Szerdán Rogán Antal váratlan ingatlangyarapodásának apropóján már írtam róla, hogy nejének, Rogán Gaál Cecília Ágnesnek is van tulajdona. A birtokomba került tulajdoni lap alapján Rogánné egy 141 négyzetméteres lakás résztulajdonosa 52/100 tulajdoni hányadban.

A társtulajdonosa Deák Annamária. Hogy ki ő?

A Facebook graphsearche alapján Rogán Gaál Cecíliának egyetlen Deák Annamária nevű barátja van - és azt azért feltételezhetjük, hogy akivel közös lakása van, az a barátja is. Deák nyilvánosan is elérhető fotói között pedig ez a kedves családi kép is látható, amin férjével és kislányával a szigligeti strandon pózol.

deakannamaria_p

A férje nem más, mint Puskás András. Aki nem más, mint a Belváros-Lipótváros egyik alpolgármestere, vagyis Rogán Antal helyettese.

A Deák és Rogán Gaál közös tulajdonában lévő, 141 négyzetméteres lakás értéke 84 millió forint, a tulajdoni lap alapján 30 milliós jelzálog van bejegyezve rá.

Rogán és neje vagyongyarapodása miatt Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke pénteken vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett. Arra kíváncsi, hogy miből lett elég pénze Rogánéknak másfél, összesen 220 négyzetméternyi lakásra a Pasa parkban, illetve hogy vannak-e más, eltitkolt vagyontárgyai is. Rogán ugyanis a tulajdoni lap alapján száz százalékban saját tulajdonú lakását is úgy tüntette fel vagyonbevallásában március 21-ig, mintha az csak felerészben volna az övé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt