Ismerje fel a Fidesz-buli pártközeli celebjeit!

politika
2014 április 07., 13:44
comments 122

A Fidesz hatalmas partit adott a Bálnában a választások éjszakáján, ahová százával érkeztek a párttal szimpatizáló hírességek. A 444-et nem engedték be, de találtunk egy rést a pajzson, amin keresztül Szily Lacival órákon keresztül kukkoltuk a mecénásaikat ünneplő celebritásokat, és közben azzal szórakoztunk, hogy próbáltuk minél gyorsabban felismerni az érkezőket. A Level 2 az volt, amikor a rést tovább szűkítve az üvegajtót kartonokkal takarták le előlünk.

Ne maradjanak ki a mókából! Tippeljenek, kik kicsoda, Ismerjék fel a fideszes sztárokat!

közreműködött: Herczeg Márk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.