Újabb 15 kemény fotó a milliomos pókerkirályról

életmód
2014 április 15., 08:54
comments 107

Dan Bilzerian, a „bro hero” még mindig pénzben, fegyverekben, kokainban meg műmellekben úszik. Tavaly decemberben mi is bemutattuk a legjobb képeit, bár a meztelen luxus-prostituáltakról készült fotókat az Instagram szűrője folyamatosan törli. A multimilliomos pókerkirály továbbra is a megszokott rajos minőséget hozza az 1,2 millió követőjének. Úgy képzelem, hogy Berki Krisztián is valami ilyesmi szeretne lenni. Itt az azóta termelt anyag legjava (nem sorrendben):

1. „Jó vagyok pókerben”

2. Szex előtti fotó

3. Ez illegális

4. A kecskéi

5. 900k $

6. Első bowlingozás Vegasban

7. „Baj van”

8. Hálószoba

9. Gyorsulás földön, homokban és hóban

10. Tegnap vettem ezt a házat, még nem láttam

11. Imidzsfilm

12. Tank, csajok, satöbbi

13. „Lőszerért mentem, ezt vettem”

14. Ezzel zavarta pókerben az ellenfelét

15. „Így néz ki a szabadság, uraim”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.