Semjén Zsoltnak nincs, mondom, nincs vadászháza a legendás dolomitlelőhelyen, Gánton

POLITIKA
2014 április 28., 11:27
comments 19

[caption id="attachment_156265" align="aligncenter" width="760"]MTI Fotó: Komka Péter MTI Fotó: Komka Péter[/caption]
Gánton, a Semjén Zsolt elnökölte Vértes Vadásztársaság székhelyével szemben csinos, új építésű lakóház áll. A névtábla szerint Georg Semjén, Menus Gabriella és Dr. Semjén Miklósné, vagyis Semjén Zsolt általánosügyi miniszterelnök-helyettes, egyben híres vadász bátyjáé, nejéé és anyjáé.

És mert az erdő szélén, egy vadászösvény mellett álló ház nem a vadászszenvedélyéről ismert politikusé, hanem évtizedek óta Stockholmban élő bátyjáé, 82 éves édesanyjáé és énektanár nejéé, így nem is szerepel a vagyonnyilatkozatában.

Az Átlátszó ismeretlen módszerrel 35-40 millió forintra becsülte az ingatlan értékét, és megérdeklődte, hogy honnan volt rá a pénz. Nem állítom, hogy Semjén Zsolt titkárságának válaszából ez kiderül, de megtudhatjuk, hogy a család "nemzedékek óta szorosan kötődik a kis vidéki településhez". (Via Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.