Ananászfrizurás tudósítót küldött a köztévé Koppenhágába, hogy bemutassa a Bilderberg-csoport titkos találozójának helyszínét

POLITIKA
2014 május 30., 09:34
comments 155

Tökéletes helyszíni riportban számolt be a köztévé híradójában csütörtök este Hevér Lóránt arról, hogyan zajlanak a szupertitkos Bilderberg-találkozó előkészületei, amire ugye Bajnai Gordon is meghívót kapott.

A riportban van minden, ami segít belőni a hangulatot: tüntetők (a képek alapján nagyjából tízen), rendőri készültség (8 kisbusznyi rendőr!), és az érkező cégvezetők, politikusok, bankárok és

brókerek.

Bajnai Gordon amúgy nem az első magyar meghívottja az évente sorra kerülő találkozónak, legutóbb 2008-ban a most távozó külügyminiszterünk, Martonyi János vehetett részt az eseményen. Ez már nem fért bele a köztévé híradójának szűk időkeretébe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.