Norvég Civil Alap: Fideszesek neveit is mondhatta volna Lázár

Tbg
politika
2014 június 01., 18:43
comments 18

Az Index görgeti tovább a Lázár János és Norvégia között dúló pénzelosztási háború fejleményeit: a múlt héten a 444-hez került lista, amelyen a kormányzat szerint a pártkötődésű bírálóbizottsági tagok szerepeltek, valójában hosszabb volt.

Összesen 50-60 név volt rajta, és a maradék nem LMP-s vagy MSZP-s kötődésű volt, hanem pl. fideszes is volt közöttük. A másik érdekesség az Index cikkében az, hogy honnan származott a lista.

Nem az Emberi Erőforrások Minisztériumából (a minisztérium emberei ott voltak a Norvég Civil Alap pénzét osztó szervezet minden döntésénél), hanem a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségből, amelyből több munkatárs Lázár Jánossal együtt átkerült a Miniszterelnökséghez.

Részletek az Indexen.

Az ügy előzményeiről nálunk olvashat, sőt még egy videót is megtekinthet Fazekas Sándor-i értelemben!

(Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.