Képek Gyömrő polgármesteréről: fehér por és pucér nők

Gyenes Levente belecsapott a magas életbe, a Blikkhez került képeken állítólag balatoni nyaralójában és gyömrői lakásán szippant kábítóhatású anyagot, két nővel. A polgármester tagad, de azt elismerte a lapnak, hogy öt évvel ezelőtti esküvőjéig szerette a nőket, de nagyon. Viszont sosem élt kábítószerrel.

Gyenesről korábban is furcsa hírek jártak, volt már magánhelikoptere és magánrepülője is. 2002 óta Gyömrő első embere, de ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke is. Nem először vádolják kábítószerhasználattal Gyenest, már kapott hasonló képeket, amiket a helyi rendőrséghez is elküldött. Állítólag korábban ellopták a laptopját, és azon voltak a kábszis fényképek. Ezután zsaroló levelet is kapott, de nem fizetett.

Gyenes Leventéről még két éve derült ki, hogy úgy használja a doktori címet, hogy valószínűleg nincs ilyen végzettsége, korábban egy számlagyár feltételezett tagjaként is olvasni lehetett róla. A polgármester volt az első városvezető Magyarországon, aki Horthy Miklósról közteret nevezett el, igaz ezt idén átnevezték Fő térre.

 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.