Képek Gyömrő polgármesteréről: fehér por és pucér nők

POLITIKA
2014 június 06., 05:11
comments 121

Gyenes Levente belecsapott a magas életbe, a Blikkhez került képeken állítólag balatoni nyaralójában és gyömrői lakásán szippant kábítóhatású anyagot, két nővel. A polgármester tagad, de azt elismerte a lapnak, hogy öt évvel ezelőtti esküvőjéig szerette a nőket, de nagyon. Viszont sosem élt kábítószerrel.

Gyenesről korábban is furcsa hírek jártak, volt már magánhelikoptere és magánrepülője is. 2002 óta Gyömrő első embere, de ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke is. Nem először vádolják kábítószerhasználattal Gyenest, már kapott hasonló képeket, amiket a helyi rendőrséghez is elküldött. Állítólag korábban ellopták a laptopját, és azon voltak a kábszis fényképek. Ezután zsaroló levelet is kapott, de nem fizetett.

Gyenes Leventéről még két éve derült ki, hogy úgy használja a doktori címet, hogy valószínűleg nincs ilyen végzettsége, korábban egy számlagyár feltételezett tagjaként is olvasni lehetett róla. A polgármester volt az első városvezető Magyarországon, aki Horthy Miklósról közteret nevezett el, igaz ezt idén átnevezték Fő térre.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt