Képek Gyömrő polgármesteréről: fehér por és pucér nők

POLITIKA
2014 június 06., 05:11
comments 120

Gyenes Levente belecsapott a magas életbe, a Blikkhez került képeken állítólag balatoni nyaralójában és gyömrői lakásán szippant kábítóhatású anyagot, két nővel. A polgármester tagad, de azt elismerte a lapnak, hogy öt évvel ezelőtti esküvőjéig szerette a nőket, de nagyon. Viszont sosem élt kábítószerrel.

Gyenesről korábban is furcsa hírek jártak, volt már magánhelikoptere és magánrepülője is. 2002 óta Gyömrő első embere, de ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke is. Nem először vádolják kábítószerhasználattal Gyenest, már kapott hasonló képeket, amiket a helyi rendőrséghez is elküldött. Állítólag korábban ellopták a laptopját, és azon voltak a kábszis fényképek. Ezután zsaroló levelet is kapott, de nem fizetett.

Gyenes Leventéről még két éve derült ki, hogy úgy használja a doktori címet, hogy valószínűleg nincs ilyen végzettsége, korábban egy számlagyár feltételezett tagjaként is olvasni lehetett róla. A polgármester volt az első városvezető Magyarországon, aki Horthy Miklósról közteret nevezett el, igaz ezt idén átnevezték Fő térre.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.