Gulyás Gergely: Nem szabad azt a szocialista gyakorlatot átvenni, amely választás előtt 1,5 hónappal írt át önkormányzati választási törvényt

POLITIKA
2014 június 12., 16:37

Az ATV Szabad Szemmel című műsorában április végén Gulyás Gergely azt mondta: nem tartja indokoltnak az önkormányzati választási rendszer átalakítását. (Ez 13 perctől hallható.) Mint azt a fideszes képviselő mondta:

„Nem szabad azt a szocialista gyakorlatot átvenni, amely választás előtt 1,5 hónappal írt át önkormányzati választási törvényt.”

Kedden szavazott a parlament a módosításról, a fideszes többség, így Gulyás Gergely is megszavazta. Igaz, nem 1,5 hónap, hanem 4 hónap van hátra a választásig. Hogy a Fidesz hogyan alakítja át a rendszert, arról itt írtunk.

Nem ez az első eset, hogy Gulyás revideálta az álláspontját. Pár éve például még jegyet kért az X-Faktortól, most viszont úgy véli, károkat okoznak a kereskedelmi tévék. Amikor az RTL Klub szembesítette a pálfordulással, azt mondta: nem emlékszik, hogy melyik csatorna melyik műsorán vett részt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.