Szamarakkal húzatta el az elégedetlen ügyfél a Jaguárját

A Jaguar XF sportautó tulajdonosa az indiai Rahul Tharak volt, és nagyon elégedetlen volt az autójával és az állandóan felmerülő hibákkal. Ideig próbálkozott a hagyományos, szervizes módszerekkel, de egy idő után elege lett, és radikálisabb lépésre szánta el magát.

szamar-jaguar

Szamarakat kötött az autó elé, és úgy húzta el az Ahmadábádban található kereskedés elé. Az útra pedig táblákkal dekorálta ki az autót, amin a Kamu autó, Kamu cég, Kamu kiszolgálás felíratok szerepeltek. Az alapjáraton 80 ezer dollárba kerülő autónak állítólag gond volt a világításával, a lökhárítójával és mechanikai problémák is voltak vele. Hiába jelezte ezt többször is, a kereskedésben nem foglalkoztak a panaszával. Utána történt mindez.

A történetnek komoly sajtóvisszhangja lett Indiában, állítólag a Jaguár már felvette a kapcsolatot a férfival. A helyi kereskedés vezetője nem kívánta kommentálni az esetet. (via LuxuryLaunches)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.