Egy WOW-os úgy jutott el level 90-ig, hogy el sem hagyta az induló zónát

Új hős született korunk kegyetlen, rohanó internetes világában. Egy World of Warcraft-játékosnak sikerült elérnie a legmagasabb, 90. szintet úgy, hogy sosem hagyta el az induló zónát.

állat a játékból

Egy pandaren (ez a faj 2012 óta a World of Warcraft egyik választható karaktere) a 10. szintig alapvetően neutrális marad, sem a Szövetségnek, sem a Hordának nem tagja. Ezután a játékosok általában csatlakoznak valamelyik oldalhoz, és egy másik zónában folytatják a játékot, ahol erősebb játékosok vannak.

Csakhogy egy Doubleagent nevű játékos úgy döntött, semleges marad – örökre. Így sosem hagyta el az induló zónát, és a lehető leglassabb módon fejlődött: bányászott és gyógynövényeket szedett. A pandarenjét 2012 szeptemberén kezdte el fejleszteni, és 173,5 játéknapjába telt, mire meglett a 90. szint. Doubleagent azt állította, nem unatkozott, néha lazításnak is jó volt.

számítógépező

Elvileg a játék nem úgy volt megtervezve, hogy ezzel a módszerrel is el lehessen érni a 90. szintet, de úgy tűnik, Doubleagent megtalálta a módját. Itt írt a küldetése részleteiről, és állítólag ez a bizonyíték, de ez nekem nem mond semmit:

Tiszteletet a játékosoknak!

Talán még nagyobb hős Kurt J. Mac, aki 3 éve, 2011 márciusában elindult megkeresni a Minecraft szélét. A játék arról híres, hogy nincs vége a pályának – a filozófiai út célja, hogy megtalálja a célt az út végén.

A játékban nincsenek megmászhatatlan hegyek, nincsen az egész helyszín egy szigeten. A program minden egyes új játék indításánál generál magának egy világot, és ahogy egyre messzebb haladsz a kiindulóponttól, annál többet hoz létre abból az univerzumból. Egy idő után viszont a játék már nem képes lépést tartani a nagyra nőtt világgal, és egyre furcsább dolgokat produkál.

Mac közvetíti ezt a Youtube-on, és a reklámbevételeinek hála ott tudta hagyni a webdizájneri állását, és még 100 ezer dollárt is sikerült gyűjtenie beteg gyerekeknek. Már több száz kilométert megtett, de a számítása szerint még úgy 22 földi évig kell gyalogolnia.

(Mashable, Cink)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.