Puskásék 120 milliós lakásuk mellé még egy 66 milliósba is beszálltak

politika
2014 június 25., 07:29
comments 97

Puskás András és neje életük legrosszabb bizniszét köthették, amikor 2009 végén megvették 140 négyzetméteres - Puskás vagyonbevallása szerint időközben 166 négyzetméteresre nőtt - lakásukat a Pasa Parkban.

A Pasa parki lakások ugyanis nem tűnnek túl értékállónak. Puskás neje, Deák Annamária alig két és fél évvel később

66 millió forintért vett ugyanekkora lakást ugyanott

Rogán-Gaál Cecíliával közösen. A 140, 81 négyzetméteres ingatlanhoz még egy 22,67 négyzetméteres erkély és egy garázsbeálló is tartozik, igaz, nem járt hozzá 130 négyzetméteres tetőkert. És az is igaz, hogy Deák és Rogán-Gaál nem a BIF Csoporthoz tartozó Katlan Befektetési Zrt.-től, hanem az abból 2009-ben kivált BPR Pasa Park Kft.-től vették a lakást.

Az első lakás 45 százalékos értékvesztéséért kárpótolhatta Puskásékat, hogy bár egy százmilliós jelzáloghitelt törlesztenek, az FHB Bank mégsem ítélte kockázatosnak egy újabb húszmilliós hitel megítélését.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.