Építkezhetnek a Városligetben

Budapest
2014 június 30., 08:55
comments 31

Tavaly született kormányrendelet arról, hogy kulturális-szabadidős élménypark és múzeumnegyed lesz a Városligetben. Ma a Fővárosi Közgyűlés elfogadta a Városliget építési szabályzatát, mely lehetővé teszi új épületek felhúzását a közpark területén. Hogy mi történhet a Városligettel, arról az Origo cikkében lehet olvasni.

photo_camera Kutya- és kisállatölelõ Guiness-rekordkísérlet a Városligetben 2014. június 14-én (Fotó: Mohai Balázs / MTI)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.