Jó hírünk a nagyvilágban

bűnügy
2014 június 30., 06:26
comments 12

Az El Mundo számolt be a sikeres spanyol rendőri akcióról, aminek keretében elfogtak egy magyar bandavezér által irányított tolvajbandát. A társaság 170 luxusautót és motorokat lopott el Madrid és Murcia tartományban. Az azonosítókat meghamisították, majd Magyarországra hozták a lopott kocsikat és eladták őket. Több esetben csak az autó papírjai utaztak Magyarországra, hogy Spanyolországban, mint importautót hozzák újra forgalomba. Az autókat főleg bevásárlóközpontokból, ipartelepek parkolóiból lopták el, de előfordult, hogy hamis iratokkal béreltek autót, majd nem vitték vissza. A spanyol rendőrség 15 embert tartoztatott le. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.