Jól vannak az anthraxosok

Egészségügy
2014 július 04., 12:20
photo_camera Az ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt. munkatársa dolgozik egy Tiszafüred-Kócsújfalu közelében található szarvasmarhatelepen (Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)

Jó általános állapotban van, pár napon belül elhagyhatja a kórházat a lépfenével fertőzött, antibiotikummal kezelt hat beteg – mondta a debreceni Kenézy kórház infektológiai intézetének főorvosa, Várkonyi István. A Kenézy kórház infektológiai intézete felkészült esetleges további betegek felvételére is, folyamatos kapcsolatban áll a szakhatósággal. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.