Itt a csodaszer, amivel 15 perces folyamatos női orgazmust lehet elérni

bűnügy
2014 július 22., 11:24
comments 90

Kaliforniában termesztett marihuánából kivont kannabinoidokat és kókuszolajat tartalmaz a Foria nevű síkosító, ami közvetlenül a vaginába juttatva állítólag 15 perces folyamatos orgazmust okoz a nőknek.  30 000 forintba kerül, és csak azok vehetnek belőle, akik Kaliforniában jogosultak orvosi marihuána vásárlására. Egy üveg 360 milligramm anyagot tartalmaz, ez 30 alkalomra elég.

foria

A készítők szerint a szer mindenkire másképp hat, és a hatás eleve attól függ, hogyan reagál az illető szervezete a marihuánára.

A 15 perces orgazmust nem tudjuk ellenőrizni, annyi biztos, hogy a termékbemutató videón a nő kb. 43 másodpercig liheg, miközben zúg a tenger:

Jó hír férfiaknak: a csodaszer teljesen vegán, cukor- és gluténmentes, pompás íze van, és szájon át is nyugodtan fogyasztható.

Rossz hír mindenkinek: Magyarországon természetesen illegális.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.