Ennyire éri meg otthon szétválogatni a szemetet Magyarországon

vidék
2014 augusztus 04., 15:49
comments 144

Egy magyar város forradalmasította a szelektív hulladékgyűjtést!

Úgy, hogy egyáltalán nem szelektál.

Olvasónk ma készítette az alábbi videót, amin az látható, hogy Nyíregyházán a kukások nem szarakodnak a különböző típusú hulladékok szétválasztásával, hanem egymás után szépen beöntik ugyanoda az előzőleg szétválogatott hulladékot.

2010-ben írtak arról, hogy Orosházán is összeöntik a szemetet, de állítólag utólag megint szétválogatják. Máshol azt írták, hogy az összeöntés városi legenda, amit az old fel, hogy a közterület-fenntartó kétféle kukásautót használ, az egyiknek a rakterében 4 rekesz található, és ürítéskor a kocsi minden gyűjtőt ürít, így látszólag egybeönti azokat, de belül a rekeszek elkülönítve tartják a szelektált hulladékot.

A fenti videón viszont látható, ahogy a műanyagot telibe ráöntik a papírra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.