Magyar fejlesztésű hidegháborús társasjátékra őrül meg a világ

2014 augusztus 5., kedd 11:10
34

A Kickstarteren egy nap alatt összejött a pénz a [redacted] nevű hidegháborús társasjátékra, amiben egy meg nem nevezett ország nagykövetségére kell behatolni, és ellopni a titkos dokumentumokat. Mostanra a szükséges 9000 dollár helyett már 11 ezer gyűlt össze 248 támogatótól, és még két hét hátravan a kampányból. A sikerhez nyilván nem ártott, hogy a projektet egy híres társasjáték-kiadó cég, a Ludi Creations vette szárnyai alá, de ez semmit nem von le a fejlesztők érdemeiből, sőt.

redacted

A játék a készítők szerint a feszültségre, a gyanakvásra és a mélységre épít, főleg, hogy nem lehet tudni, ki kivel van. És ami a legszebb: a tervezők mind magyarok, név szerint: Vincze Mihály, Turczi Dávid és Nimmerfroh Katalin (ő a stáblista szerint az illusztrációs munkákban is részt vett).

Tekintsék meg ezt a videót, amin egy szakállas férfi olyan lelkesen beszél a játékbeli élményeiről, ahogy én férfit beszélni még csak autókról és nőkről hallottam. És most már magyar fejlesztésű hidegháborús társasjátékról is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt