Már óriásplakátja is van az Igyál-több-alkoholt-attól-leszel-boldog állami kampánynak

2014 augusztus 17., vasárnap 15:53
282

Az országban, ahol a kereskedelmi tévéknek büntető adót kell fizetniük, mert a kormánypárt szerint károsak a társadalomra a piálást simán lehet közpénzből népszerűsíteni.

A Cink már írt a Boldogság Buborékai nevű teljesen valószínűtlen kampányról, amiben a Magyar Turizmus Zrt. egyik részlege, az Agrármarketing Centrum próbálja rávenni a fiatalokat, hogy fogyasszanak több alkoholt. Konkrétan magyar pezsgőket és gyöngyözőborokat. Ezek gondolom egészen mást csinálnak a májjal, mint a külföldi termékek.

Az a szlogen, hogy

"Minden nap van mit ünnepelni!",

ami hát végképp az egészséges, mértékletes fogyasztás felé tolja a fiatalokat.

pezsgo

A Boldogság Buborékai kampánynak van Facebook alkalmazása is. Szelfizni kell piálás közben, beküldeni a képet, és a szerencsés nyertes még több piát nyer. Lehet, hogy lesz egy második kör a legjobbaknak, és ott a végén egy májátültetést sorsolnak ki.

A kampánynak már óriásplakátja is van, hogy minél többen értesüljenek róla.

444.hu / Botos Tamás

A facebookos felhívás szerint egyébként #bodogsagbuborekai címkével lehetne feltölteni az indulóknak a képeiket a Facebookra és a Tumblrre, de én sajnos egyet sem találtam.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt