Orbán vejének testvére lett a NAV Informatikai Fejlesztési Főosztályának vezetője

POLITIKA
2014 szeptember 10., 08:15
comments 147

Az Átlátszó ír arról, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új főosztályvezetője Tiborcz Péter lett. Mivel a lapnak gyanús lett, hogy ugyanaz a családneve, mint Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak, ezért közérdekű adatigénylést nyújtottak be az új főosztályvezető önéletrajzáért. A NAV az adatokat nem adta ki, de azt engedélyezte, hogy az iratokba az újságírók betekintsenek, ez pedig igazolta, hogy ez a Tiborcz valóban annak a Tiborcznak a testvére.

A 39 éves Tiborcz Péter korábban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikai tanácsadójaként dolgozott, és igazgatósági tag volt a NAV informatikai elnökhelyettesének, Vágujhelyi Ferencnek egy korábbi vállalkozásában is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.