A fonyódi Fidesz kampányvideó-történelmet írt

Popkult
2014 szeptember 21., 08:16
comments 301
  • Bajnai Gordon kalóznak öltözve? Ugyan már.
  • Falus Ferenc vödre? Felejtsük el.
  • Orbán Viktor a kecsapgyárban? Ne szórakozzunk.

A fonyódi Fidesz

alapjaiban forradalmasítja

a kampányvideó műfaját. A Fonyód a fejlődés útján című alkotás olyan, mintha az Office Michael Scottja kapott volna egy drónt, hogy engedje szabadon a képzeletét.

patria

Az ország megénekeletlen hősei, az önkormányzati dolgozók jelennek meg végre az őket megillető körítés, és Havasi Balázs epikus zenéje mellett.

fonyod2

A vége felé megjelenő 0 forint adósság adattal kapcsolatban ugyan más vélemények is vannak, de ez mindegy is, mert a videó megtekintése után egyetlen dolgot érez az ember:

bizzon

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.