Nincs pénz benzinre a fővárosi tűzoltóknál?

Budapest
2014 október 03., 15:51
comments 138

A kialakult helyzet miatt a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete és a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete levelet küldött a fővárosi katasztrófavédelmi igazgatónak, Varga Ferenc dandártábornoknak. Antalfi Zsolt, a Hivatásosok alelnöke a langlovagok.hu portálnak elmondta, hogy

a napokban több esetben fordult elő, hogy tankolásnál a MOL-os üzemanyagkártyáknak nem volt fedezete. A tűzoltók a saját pénzükből mégsem tankolhatták meg a tűzoltóautókat, így amíg az FKI illetékese nem intézkedett, nem tudták elhagyni a benzinkutat. Érdekes helyzetet teremtett volna, ha a számla rendezése előtt a tűzoltók riasztást kapnak.

A lejárt tartozások összege nem derült ki egyelőre, de a cikk többi része sem kecsegtet semmi jóval. (via hir24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.