Orbán Viktor annyira megörült Angela Merkel kedves mosolyának, hogy gyakorlatilag kacagva táncra perdült

2014 október 8., szerda 15:01
219
MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Burger Barna

Orbán Viktor szerdán Milánóban járt, ahol foglalkoztatási EU-csúcsot rendeztek. Ennek kapcsán a miniszterelnök azt nyilatkozta a közmédiának, hogy Magyarország bebizonyította, hogy a költségvetési fegyelem fenntartása és államadósság-csökkentés mellett is lehet munkahelyeket teremteni. Ezzel így lehetne vitatkozni, Angela Merkel mosolyával viszont nem

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Burger Barna

A német kancellár és Orbán kül- és energiapolitikáról tárgyalt, amit még egyszerűbben nyilván úgy lehetne összefoglalni, hogy "Oroszországról". Orbán szerint az például gyorsan megállípították, hogy "a német-magyar kétoldalú kapcsolatoknak minden kérdése rendezett, és ez a kapcsolat jól fejlődik". Az energiapolitikáról szólva kifejtette: Magyarország a közös európai erőfeszítéseknek a részese lesz, de jelen pillanatban elsősorban a saját energiabiztonságát kell megteremtenie, így az ország "most a saját tározói feltöltésével van elfoglalva". Orbán szerint 2015. január 1-jétől teljes üzemben működik a magyar-szlovák összekötő gázvezeték, amelynek segítségével "nem orosz gázt is tudunk majd szállítani Ukrajnába, hogy ha az ukrán barátaink így szeretnék"

(MTI/EPA/Daniele Mascolo)

De kit érdekelnek a szavak, amikor itt vannak ezek a fotók. Hát látta valaki az utóbbi 5 évben ilyen vidámnak Orbán Viktort? Kvázi táncra perdült kacagva!

(MTI/EPA/Daniele Mascolo)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt