Kömlő új polgármestere limuzinos ballagáson osztotta a gyerekeknek a pénzt

POLITIKA
2014 október 13., 09:11

Kömlőn, az 1900 lakosú Heves megyei faluban 380 szavazattal Turó Tamás nyerte az önkormányzati választást, legyőzve az addigi polgármestert, Német Istvánt.

photo_camera Forrás: valasztas.hu

Ő Turó Tamás:

turó tamás kömlő

Turó Tamás szerepelt a tavaly nyári Limuzinos afterparty a kömlői általános iskola ballagóinak című cikkünkben bemutatott videóban.

Ő volt az, aki a klipben a gyerekeknek pénzt osztogatott Kis Grofó és Jolly koncertjén:

Idén szeptemberben már polgármesterjelöltként egy fellépésen együtt is énekelt Grofóékkal.

Turó korábban a Főkefénél volt regionális üzemvezető, egy interjúban azt mondta, büszke arra, hogy 1998 óta dolgozik rehabilitációs foglalkoztatást végző cégeknél.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.