Pornóapáti a Hűség Falva lesz

vidék
2014 november 17., 11:44
comments 46

Hende Csaba, a nagy ötletek nagy mestere nyújtotta be a törvényjavaslatot, ami az 1922-es választások miatt Szentpéterfa, Olmód, Narda, Felsőcsatár, Horvátlövő, Vaskeresztes és Pornóapáti falvaknak a „Hűség Falvai” („Communitates Fortissimae") címet adományozza.

photo_camera Pornóapáti, a Hűség Falva

A törvénnyel „az 1922-es népszavazást kikényszerítő helyi lakosok tántoríthatatlan bátorsága előtt” tisztelegnek, „a trianoni békével szemben ellenálló, a magyar hazához h ű, zömmel német és horvát ajkú magyaroknak” állítanak emléket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.