Egy szent ember: az V. kerületi polgármester visszaadja kedvezményesen vásárolt önkormányzati lakását

politika
2014 november 21., 14:30
comments 89

Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármester az élő példája annak, hogy milyen sanyarú sorsa van választott vezetőinknek, és hogy ők ezt milyen méltósággal tűrik.

A fideszes politikus vitatott körülmények között bérelt egy belvárosi lakást az önkormányzattól, amit aztán nagy kedvezménnyel is vásárolhatott meg. Ne irigykedjenek rá, ez a legkevesebb, amit megérdemelt a közösségtől, amiért annyit dolgozott.

De a nemtelen támadások csak nem csitultak, sőt miután Szentgyörgyvölgyit polgármesternek választották érthetetlen módon még nagyobb figyelem irányult ingatlanügyeire. A bukott baloldal nem tudta megemészteni vereségét.

És akkor Szentgyörgyvölgyi úgy döntött, hogy visszaadja a lakást, mert

"ameddig csak rólam volt szó eltűrtem [a támadásokat], de mostantól már a kerületnek árt, hogy folyamatosan a lakásvásárlásom miatt támadnak."

EL A KEZEKKEL SZENTGYÖRGYVÖLGYI PÉTER LAKÁSAITÓL!

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt