Vajon honnan vont el a kormány megint 182 millió forintot, hogy a "kimagasló sporteredményeket" jutalmazza?

érdekes adat
2014 november 21., 08:28
comments 454

Hát persze, hogy a

Szociális és gyermekvédelmi, gyermekjóléti feladatellátás és irányítás intézményei

nevű költségvetési sorról irányítottak át közel kétszázmilliót az élsportolók támogatására! Nyilván, hiszen semmiféle gyermek mélyszegénység nem létezik Magyarországon, és sportba sem áramlik elég milliárd egyébként, miközben az oktatásból meg a szociális támogatásokból vonják ki a pénzt évek óta. (Arról, hogy mekkora pénzhiány van az állami gyerekellátásban, itt olvashat nálunk bővebben.)

Aki nem hiszi el, hogy ilyen mértékű cinizmus létezik, itt az erről szóló tábla a tegnap este kijött kormányhatározatból:

átcsoportosít

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.