Rogán: Felborítja a keresztény országok belső rendjét a muzulmán közösségek jelenléte

politika
2015 január 12., 07:44
comments 928

Orbán Viktor vasárnap esti bevándorlóellenes pampogását ismételte Rogán Antal az M1 Ma reggel című műsorában. Mint mondta:

Magyarországon nem indokolt a gazdasági menekültek beáramlása, az, hogy Magyarország magyar akar maradni, teljesen normális felfogás.

(Ugye itt azt akarta mondani, hogy Magyarország a magyaroké, de ha nagyon akarnánk kötekedni, akkor azt is mondhatnánk: ez így önmagában valójában azt jelenti, hogy nem olyan jó a magyar gazdaság, hogy bárki ide akarjon jönni.)

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője a műsorban az MTI szerint azt is mondta: Magyarországon ugyan csökkent, de még mindig van munkanélküliség, ezért elsősorban a magyar embereknek kell munkát adni.

Látható, hogy a nyugat-európai országokban, például az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban miként borítja fel a keresztény országok belső rendjét a muzulmán közösségek jelenléte. Így Rogán szerint:

Magyarországnak sem érdeke az olyan gazdasági menekültek befogadása, akik olyan tradíciókat hoznak magukkal, amelyek idegenek a magyar hagyományoktól.

Rogán Antal arról is szólt, hogy a Fidesz február 4. és 6. között tartja a frakcióülését, amin az országvédelmi akciótervről is lesz szó.

Meg kell határozni azokat a lépéseket, amikkel Magyarország határozottabban tud reagálni a külső kihívásokra és ehhez eszközöket kell adni a kormány és az Országgyűlés kezébe – mondta erről Rogán Antal, aki szerint meg kell fogalmazni, hogy milyen eszközök alkalmazhatóak valakinek a kitiltására. Mindt mondta, meg kell nézni, hogy csinálják ezt az amerikaiak. (Már megint majmoljuk a Nyugatot!:-()

Az akcióterv része lehet

a magyar emberek pénzén előállított nyereség

itthon tartása is. Ha már működnek Magyarországon multinacionális vállalatok, amik képesek arra, hogy

a magyar emberek pénzén előállított nyereséget

kivigyék az országból, meg kel vizsgálni, hogy azt miként lehet az országon belül tartani – mondta Rogán Antal, hangsúlyozva, hogy nem a termelő, hanem a szolgáltatást végző vagy kereskedelmi cégekre gondol.

Ha

a magyar emberek pénzén termelnek nyereséget,

akkor azt Magyarországon adózzák is le – mondta.

Magyar Guantanamót!

A politikus a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában arról beszélt, hogy a terror réme napi valósággá vált Európában, ezért mind Magyarországnak, mind az európai országoknak át kell gondolniuk migrációs és terrorellenes politikájukat.

Rogán szerint ebben is Amerikát utánozhatnánk, hiszen jó példát kínálhatnak az Egyesült Államok terrorellenes intézkedései, például az ügyben, hogy terrorfenyegetettség esetén a hatóságoknak miként legyen lehetőségük a hagyományos szabadságjogok, például az adatvédelem átlépésére.

A keresztény kultúra a tisztelet kultúrája, amibe beletartozik az is, hogy más vallását nem lehet kifigurázni, abból gúnyt űzni. Ha megszegjük a tisztelet kultúráját, annak mindig vannak következményei – mondta Rogán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.