Balog Zoltán megmutatta a világnak, hogyan viselkedik egy emelkedett államférfi

POLITIKA
2015 január 27., 19:04
comments 567

Nem akármilyen jelenet törte meg az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának 70. évfordulójára szervezett központi megemlékezés szomorúságát.

Érdemes megnézni a váratlanul komikus pillanatot:

Igen, nagyon úgy tűnik, hogy az emberi erőforrások magyar minisztere, Balog Zoltán teológus-politikus hiába tanúsít nyilván nagy tisztelet az emberiség történelmének legnagyobb rémtettével kapcsolatban, ébren maradni nem sikerült neki. Ráadásul ez a műsor egy viszonylag korai szakaszán történt.

Persze, nyilván fárasztó dolog utazni, meg értékelhetjük, hogy egyáltalán odautazott valaki a magyar kormány részéről, és egyébként is mennyi mindenért felel már a miniszter úr a kórházaktól az iskolákon át még annyi mindenig, meg persze az is lehet, hogy igazából becsukott szemmel, nagyon-nagyon koncentrál a teológusból lett politikus az elhangzó szavak értelmére, de akkor is.

Itt az egész adás, elég hosszú, Balog miniszter úr szereplése 15:21-nél kezdődik:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt