Sokféle csalás gyanúja miatt indult nyomozás Rogánék nagy belvárosi felújítása miatt

bűnügy
2015 március 05., 05:51
comments 111

A Fővárosi Főügyészség nyomozást rendelt el a 15 milliárd forintos belvárosi rekonstrukciós programmal, a "Budapest Szívével" kapcsolatban. Az ügyészség szerint

különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés

esete foroghat fenn, amire az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) még decemberben megkapott jelentése olvastán kapták fel a fejüket. Az OLAF szabálytalanságokat és többféle csalást említett a program végrehajtása sarán. A nyomozással a BRFK gazdaságvédelmi főosztályát bízták meg.

(MTI.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt