Sokféle csalás gyanúja miatt indult nyomozás Rogánék nagy belvárosi felújítása miatt

bűnügy
2015 március 05., 05:51

A Fővárosi Főügyészség nyomozást rendelt el a 15 milliárd forintos belvárosi rekonstrukciós programmal, a "Budapest Szívével" kapcsolatban. Az ügyészség szerint

különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés

esete foroghat fenn, amire az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) még decemberben megkapott jelentése olvastán kapták fel a fejüket. Az OLAF szabálytalanságokat és többféle csalást említett a program végrehajtása sarán. A nyomozással a BRFK gazdaságvédelmi főosztályát bízták meg.

(MTI.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.